EmchoDT Публикувано Декември 14, 2004 Публикувано Декември 14, 2004 1) Име Емил Георгиев 2) Възраст: 23 3) Образование Средно. В момента уча в ПУ - спецялност ПУП 4) Инструмент Китарка 5) Предпочитан стил музика : МЕТЪЛШТИНА и ЧАЛГИЙКА 6) Вдъхновители: Петручи и Ромео-в момента, а първоначално Брат ми и един негов приятел 7) Досегашни проекти : ми имах една групичка MIRAGE свирихме там с NIKIFENA, ама за голямо мое съжеление се разпадна!! В ПЛОВДИВ НЯМА ЕДИН СВЯСТЕН БАРАБАНИСТ!!!!!!!!!!!! 8) Ха Ми БИРИБАНИ , също и компютърни игрички!! 9) В кратце : Абре от де да знам!! Цитирай
Delyan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Велсоте (welcome), човече!!! Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 Ам чи то стана отдавна ама ся ми щукна, че няма кво друго да правя!! Ама все пак мерси !! Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Предпочитан стил музика : МЕТЪЛШТИНА и ЧАЛГИЙКА :wow: Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 Що ко се Чудиш !!! Човещинка си е!!! Е може и народно Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Що ко се Чудиш !!! Човещинка си е!!! Е може и народно Ама ти сериозно ли ? В простотийката наистина лошо няма :green: Цитирай
KMisunderstood Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Е, стига де, има си барабанисти, но те разбирам, и аз понякога си мисля че няма добри китаристи. Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 Какво имаш в предвид за барабанистите??? В Българската Народна музика свирят едни от най-добрите барабанисти!!! Слушай Канарите, на тоя тип могат да му завиждат доста от Джаз барабанистите!!! Цитирай
Delyan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 В Българската Народна музика свирят едни от най-добрите барабанисти!!!Слушай Канарите, на тоя тип могат да му завиждат доста от Джаз барабанистите!!! Съгласен - много прогресив има ако се заслушаш по тия неща!!! Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 АХАМ и аз така си мисля!!! Цитирай
Recommended Posts