muryo Отговорено Март 4, 2010 Автор Share Отговорено Март 4, 2010 ^Напълно съм съгласен с теб аз харесвам наи разли4ни басисти но в краина сметка когато свирим заедно с група нещата стават съвсем други примерно доста от басистите солират и си правят саунда по разли4ен от колкото ако трябва да си е то4но баса ,а колкото до ампега ве4е си свикнах с него и стана доста добре в краина сметка се доверих на слуха си и все пак като се местим в разли4ни помещения и се налага да правя и разли4ни неща а много и зависи и от струните принципно 4есто ги сменям но все пак... самия ампег поне за мен си има един специфи4ен звук то4но това на мен много ми хареса и затова си го купих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Март 9, 2010 Share Отговорено Март 9, 2010 ... стандартно решение няма, няма и стандартни настроики - имаш копчала, почвай да ги връткаш, слушаи и вярвай на ушите си. За EQ по принциоп важи - по-добре режи с него честоти отколкото да бустваш такива, или с други думи ползай го разумно има ли големи опъвания търси други решения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts