W_A_R Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 Значи, записа е с евтин микрофон и леко пращи, но е що годе добре. Ще се радвам на мнения и на градивна критика. Мерси предварително ЦЪК Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Човеко,ползвай 4shared,тук се оплетох като коко... Цитирай
W_A_R Отговорено Февруари 21, 2010 Автор Отговорено Февруари 21, 2010 http://www.4shared.com/file/226515026/5ac0...lways_SOLO.html Ето го от 4shared Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Ползвай бекинг тракове,за да си записваш солата,имам чувството ,че ще стане добре,постарал си се,и звука на китарата ми хареса.... Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Може да е с бекинг,ама записа е от микрофон-бекинга не е сложен в хост и на съседния трак да запишеш солото...не знам кво си правил,ама трябва да го запишеш в хост /най лесно reaper/ и после да експортнеш файла като мр3. Цитирай
W_A_R Отговорено Февруари 21, 2010 Автор Отговорено Февруари 21, 2010 Аа извинявай не разбрах въпроса. Ами то няма смисъл от това нещо просто защото микрофона е бъгав а докато инсталирам програми и глупости ще си скъсам нервите пък и нямам време да се занимавам. А иначе нямам против да си подобря качеството на звука Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Инсталация рипър-5 секунди.Гледане на култовите видео туториали на KURT UVASH/защо го изгонихте!/,още 30-40 минути/интересно е/.Ръгане на жака в line-in/зависи кой колко бързо ръга ,около 5с/.Това е,няма късане на нерви.Ама ти си знаеш,де.Това е начина да си подобриш софтуерно звука.П.П-май свириш с процесор,тъй че няма да ти се налага да слагаш VST-та и тн... Цитирай
Recommended Posts