vhcs Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 направо цепи мрака !!! ... сложи му един щепсел накрая да е още по идеино и никои да не знае какво е тва ама всеки да го е страх .. ехехехеххех Цитирай
johniebgood Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 А ако му се сложат напречни алуминиеви тръби, може и Сърбите да хване... Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 Човече направо ма смая зная че хората си правят такива ам ане се бях заинтересовал браво изглежда добре само дето ще е хубаво да си купиш струни за бас Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 (Редактирано) съгласен съм с vhcs, и аз отдавна мисля за китара с контакт вм. букса, даже може да се ползва за балансиран сигнал а кабелът със щепсел накрая може да играе роля на колан (: Редактирано Март 10, 2010 от Fallenblood Цитирай
gearhead Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 ...чака за пребоядисване.... щото бързах и го сглобих преди да е изсъхнала боята напълно.Целия се надраска и обели по ръбовете .Сега ще е бял и ще изчакам няколко дни преди да го сглобя.Къде да кача семпли после.Кажете някой сайт (ако може да е без регистрация). Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Предполагам нарочно си сложил тоо винкел да не се измята грифа.... Иначе кърти отвсякъде.... Евала! Запали ме! Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Алуминиевите изпълнения в тубата са много яки, дори и на мен ми се иска да си направя, но нямам идея откъде да взема плътен алуминиев профил с подходящи размери. Ето малко линкове: Иначе по проекта на колегата gearhead и аз бих коментирал Т-образната форма. Тоя "напречник" наистина не виждам защо трябва да го има. Ако се изреже профила по подходящ начин дори можеш да извиеш част от него и да направиш струнника от същото парче стомана. Щом казваш, че това работиш едва ли са нужни повече обяснения Як проект! Поздрави, Марин Всъщност там могат да се напъхат електрониките. Някой волюм, тон, жакче... Освен това може би играе роля при баланса. Имал съм китара, на която грифът килва надолу и не е приятно все да го подпираш. Цитирай
gearhead Отговорено Март 21, 2010 Автор Отговорено Март 21, 2010 (Редактирано) Най на края пробвах да запиша нещо.Качеството на записа не е особено добро и от време на време ,като дръпна по-силно струната и пращи нещо...за първи път записвам Та ето го : 2 string bass - sample Записът е правен на guitar rig.Тук вече съм със струни от бас .Взех Ре и Сол , защото Ми и Ла не могат да се опънат добре на толкова малка мензура явно... Днес ще гледам да кача и малко нови снимки на вече завършения инструмент Редактирано Март 21, 2010 от gearhead Цитирай
JOKICH Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 А 13-ката потенция ли е,или само за красота е сложена? Цитирай
gearhead Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 13-ката е врътката на потенциометъра за "volume" .Мислех да слагам и един потенциометър за "tone" , но за сега няма... Цитирай
Winger Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 Една от яките банди които много ме кефат са D.A.D Там басиста свири на дуструнна китара и е бесен тип кърти мифки \m/ Цитирай
Recommended Posts