rock__fan Публикувано Февруари 18, 2010 Публикувано Февруари 18, 2010 (Редактирано) Здравейте на всички решили да обърнат внимание на темата ми. От малък искам да свиря на пиано и убедих родителите ми да ми го купят за седемнайстия ми рожден ден от интернет едно пиано , но проблема ми е друг не знам алсолютно нищо нито ноти нито каквото и да било а градът в който е малък и няма нито учители нито мизикално училище или друго помезно място като музикален магазин например. ще се радвам ако ми помонете да открия нещо в нета. Благодаря: Ваш Антонио Редактирано Февруари 18, 2010 от rock__fan Цитирай
wiseman Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Здравей, Добре дошъл. И аз съм начинаещ, но за щастие съм в София и тука има доста учители. Ако имаш желание не се спирай, нищо че си от малък град.Тука(във форума) хората ще ти помогнат, кой с каквото може. Та на въпроса. 1.Хубаво е да споменеш къде живееш за да ти препоръчат учител 2.Какво е пианото и какво му е състоянието защото може да има нужда от акордиране ( да свири тоновете правилно) 3.Аз лично си купих "Начална Българска школа", но изобщо не съм доволен.Добре, че учителката ми е умна ( по преценка на начинаещ все пак). Можеш и сам да се научиш, ама ще ти е много трудно. Даскалите знаят разни упражнения и техники, и ти ги показват.В нета не знаеш какво да търсиш. един бонус от мен пръстите имат номера, като палците са 1 и така до кутретата, които са 5. свали си гама "До МАЖОР" и там под нотичките са написани пръстите.С това май почваме всички. А за самите ноти има тонове упътване кои са и къде се намират на петолинието. Успех Цитирай
Recommended Posts