Belgarad Публикувано Февруари 18, 2010 Share Публикувано Февруари 18, 2010 От каде мога да си купя бял кант за тялото на акустична китара? Не знам дали има различни размери затова информирам, че ми трябва за акустичен Орфей с метални струни. С какво лепило се лепи канта ? Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aureliano Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 ПВЦ лента от М. Бриколаж ще свърши работа. Може да се наложи малко работа с ножичката, че е по-широка. Лепи се с лепило за пвц или каноконлит. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belgarad Отговорено Февруари 24, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 24, 2010 Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ugo Отговорено Февруари 24, 2010 Share Отговорено Февруари 24, 2010 И аз търсех такова нещо (Bind се води). Единственото място, където го открих беше в JamMusic. Става с поръчка, но така и не стигнах до поръчване. В Бриколаж ми се видяха доста дебели. Не намерих по-тънки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts