ultramega Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Нещо ме хвана напоследък настроението да записвам. Можете да ме критикувате на воля ... Фънк- БлуЗЗЗЗЗ Цитирай
stumb Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Мноо свежи и готино. Поздравления! Все така за напред Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Много готинко.. Най-много ме кефят големите паузи в края на темата..Настръхваш ...и чакаш каво ще се случи...Веселко. И тези "разбибиткани акорди " в бриджа много на място, сякаш се чудят на къде да хванат...а после стегнатата част явно им обяснява , че никъде няма да ходят. Сега като си прочетох поста реших , че няма да стана музикален критик, ама така го почувствах.. Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Суперско е станало! @ Басурендер - не ни е работа да ставаме музикални критици! Ще "изядеме лебецо" на @ Бицев и току виж се разсърдил! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Браво, браво Предполагам, че си слушал Cosmosquad, ( намерим допирни точки) Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 16, 2010 Автор Отговорено Февруари 16, 2010 (Редактирано) Благодаря за слушането emo_tion1 , Cosmosquad никога не бях ги чувал, сега си ги намерих в YouTube и са супер Иначе напоследък се вдъхновявам от една БГ група доста, но те са далеееч пред мен ... Редактирано Февруари 16, 2010 от ultramega Цитирай
Recommended Posts