gerenov Публикувано Януари 15, 2006 Публикувано Януари 15, 2006 (Редактирано) Здравейте.Мъча се тука,вече не знам какво излиза. :think: Бих желал да ви помоля за два-три съвета,може и повече.Направих едно кратко демо.Да ми кажете като цяло как звучи и т.н. World Of Wars мерси! Редактирано Януари 15, 2006 от gerenov Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Супер яко!Ако това е твоя глас-страхотен е и дилея върху него и chorus-а ако има такъв много ми харесват.Музиката е тежка и качествена.Как си го направил това? Цитирай
gerenov Отговорено Януари 15, 2006 Автор Отговорено Януари 15, 2006 (Редактирано) за вокала съм сложил малко хорус реверб и един Филтратор на TcWorks. За китарата се поизмъчих малко,но общо взето е следното: китара-преамп-РС-VST(RednefTwin-Waves GTR-Amplitube) и разбира се,се съобразих със съсвета на Налбантов преди напомпването най-високия пик на микса да не надвишава -8Дб. мерси! Редактирано Януари 15, 2006 от gerenov Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 много приятно е! само малко ми се набива тоя фус в ушите. много изпъква на фона на другите инструменти. и вокала може малко да се понамали иначе е ок Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 с какъв микрофон и саундкарта си го записвал Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Парчето кефи И аз имам akgС3000 и чувам за пореден път, че този микрофон където и да го включиш звучи Цитирай
gerenov Отговорено Януари 17, 2006 Автор Отговорено Януари 17, 2006 Благодаря за съвета и се радвам,че ви е харесало! Поздравявам ви със още едно демо,което скоро ми хрумна :think:...Нaдявам се,че и то ще ви хареса. It's Over Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Това, което чух е заинтригуващо :guitar: . Ако цялото парче е най-малко толкова добро, колкото демото, то: БРАВО . Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Ма страхотно! И що толкоз кратко?... Цитирай
Recommended Posts