black_waltz Публикувано Януари 15, 2006 Публикувано Януари 15, 2006 та ТВА е едно дет тука снощи му написах някви барабани на leaf drums-a понеже с ГП-то неможах да се оправя, тва ми е първия опит за писане на тъпани с тва чудо, така че давайте смело с критиките П.С. за дон jFog и другите желаещи(ако има такива) на който шит бг не им бачка има го и в гмаила Цитирай
jFog Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 хубаво си се сетил само дету на пощата го няма... Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 15, 2006 Автор Отговорено Януари 15, 2006 оуу извинявай, поубъркал съм адреса грешката поправена Цитирай
jFog Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 ей тоя пик в началото направо ебахти къч-а дету ми изгърмя понеже усилих на макс и стана инфекция... лека нали. трябва още да усилиш барабаните, и да намалиш чинелите.Или без да намаляваш чинелните да вдигнеш касата и солобарабана. Значи усилваш барабаните докато едвам почнеш да си чуваш китарите (това го казвам на бъзик естествено,докато едвам ги чуваш СПОРЕД ТЕБ) ..тогава горе долу ше чуват по добре и микса като цяло ще скочи качествено няколко пъти.Проби и опити Явно че се оправяш и по добре с барабаните вече.Няма да се плашункаш. Как правиш барабаните? ако с някой тракерподобна програма мога да ти метна семпли. Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 15, 2006 Автор Отговорено Януари 15, 2006 на leaf drums ми да и аз сега като слушам малко силни му звучат чинелите...натрапват се едно такоа, ми метни ми някой семпъл на souldestrpyer@mail.bg , ако не ти е проблем разбира се мерси за препоръките, ще влязат в употреба Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 барабаните освен фуса звучат прекалено изкуствено малко е нахално ама jfog ако имаш wav семпли ще дадеш ли 1-2 мб на geeteeage@abv.bg Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 та ТВА е едно дет тука снощи му написах някви барабани на leaf drums-a понеже с ГП-то неможах да се оправя, тва ми е първия опит за писане на тъпани с тва чудо, така че давайте смело с критиките П.С. за дон jFog и другите желаещи(ако има такива) на който шит бг не им бачка има го и в гмаила ех ще има да черпиш за тие тупани..... Цитирай
jFog Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Gee Tee Age готов си Алекси.. с твоя мейл се осраха нещата..нестанаАко колегата Gee Tee Age се навие да ти ги препрати Ок ако не дай друг мейл. Благодарности на бат'Дилян 101 за тия семпли. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 jfog благодаря,и при мене не става до него но имам поща в мейла и от там ше стане Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 и през мейла не стана да не ти е пълна пощата Цитирай
Recommended Posts