KoCet0 Публикувано Февруари 13, 2010 Публикувано Февруари 13, 2010 http://www.4shared.com/file/221220947/dc901d1c/fin_ins.html Принципно има и вокали обаче още не съм ги микснал иначе това принципно ни е опита за инструментал Записвал съм само китара>Guitar rig 4 и затова pinch хармониките не навсякъде са се получили .. Цитирай
KoCet0 Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 (Редактирано) http://www.4shared.com/file/221258579/6e8b.../fin_ins02.html ето пак след като го пипна един приятел звучи доста по добре ;] Редактирано Февруари 13, 2010 от KoCet0 Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Е у тозз форум се намират фенове май Ефект на бос ли е това? Относно свиренето-трябва да работиш още парчето,но важното е,че се изявяваш(малко хора го правят тук) Цитирай
KoCet0 Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 (Редактирано) Е у тозз форум се намират фенове май Ефект на бос ли е това? Относно свиренето-трябва да работиш още парчето,но важното е,че се изявяваш(малко хора го правят тук) Ами не е ефект това е просто китарата ми включена в компютъра с guitar rig 4 с preset на Pantera скъса ми се кабела ония ден и реших да опитам да запиша нещо директно в компа ;] За свиренето да ами опитвам се все пак съм начинаещ а във миксирането съм супер голям новак ,но се опитвам да намествам всичко по барабаните Иначе SFU rlz как ми се ще да направя един cover на Death ама засега по добре да не опитвам ще я карам лека полека Редактирано Февруари 13, 2010 от KoCet0 Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Е у тозз форум се намират фенове май Ефект на бос ли е това? Относно свиренето-трябва да работиш още парчето,но важното е,че се изявяваш(малко хора го правят тук) Ами не е ефект това е просто китарата ми включена в компютъра с guitar rig 4 с preset на Pantera скъса ми се кабела ония ден и реших да опитам да запиша нещо директно в компа ;] За свиренето да ами опитвам се все пак съм начинаещ а във миксирането съм супер голям новак ,но се опитвам да намествам всичко по барабаните Иначе SFU rlz как ми се ще да направя един cover на Death ама засега по добре да не опитвам ще я карам лека полека Общо взето е добре А тоя гитар риг 4 от къде го извади? Цитирай
KoCet0 Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 Общо взето е добре А тоя гитар риг 4 от къде го извади? мерси ;] Ами не е платен ако това питаш просто защото не мога да си го позволя иначе бих го купил ако ако не бях на 16 и искарвах пари Цитирай
MR_STENCH Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Я виж тиии.... значи не съм бил само аз . Трябва да поработиш върху ритмиката си, разминаваш се доста с барабаните на места, но като за "дебют" и като се има предвид, че песничката не е от най-лесните е добре . Само така! SFU Rulzzz Цитирай
KoCet0 Отговорено Февруари 14, 2010 Автор Отговорено Февруари 14, 2010 Я виж тиии.... значи не съм бил само аз . Трябва да поработиш върху ритмиката си, разминаваш се доста с барабаните на места, но като за "дебют" и като се има предвид, че песничката не е от най-лесните е добре . Само така! SFU Rulzzz Мерси ще поработя да определено не си само ти Цитирай
Recommended Posts