Edko Публикувано Януари 15, 2006 Публикувано Януари 15, 2006 Колеги искам да свържа един стар 16 канален мишпулт на Вермона с миксер, който има вграден усилвател PowerPod740 deluxe Вермоната ще я използвам само за озвучаване на ударните ( 16 микрофона), а PowerPod740 e интересен с това, че има два Super Hi-Z входа, където директно могат да се включат китари, без използване на DI Box (поне се надявам) Ясно е от описанието, че субмиксера Вермона трябва да го включа в AUX INPUT на PowerPod740, но не знам от къде точно се взима сигнала на стареца. Ще помоля някой, който има опит с таква техника и знае отговора да ми каже. Също така ми е интересно и мнението ви относно цялата идея. Дали струва? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 предполагам от някакъв изход са за слушалки ... или лайн аут.... Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Понеже аз не можах да разбера от данните, които си дал Провери дали вермоната няма отзод или някъде: Monitor out, rec out , dat aut или казано по просто от къде дават да се изкара кабел към стапалото Цитирай
Edko Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 Има, да. Чакам само Phonic-a и ще започна с експериментите. Soundman ми описа много компетентно технологията на този тип връзка на ЛС, за което му благодаря. Благодаря на всички което взехте отношение. Много се страхувах от факта, че идеята не струва поради причини свързани с импеданса. Много ми се иска да озвуча ударните добре, а сега с многото микрофони и един забравен на тавана миксер май ще се получи. Още веднъж благодаря! Цитирай
Recommended Posts