NeonGod Публикувано Януари 15, 2006 Публикувано Януари 15, 2006 попаднаха ми два кардана единия е Pearl P122TWL powershifter double pedal.а другия е Pearl P2002CL Eliminator Chain Drive Lefty Double.луд фен сам на Pearl но изкам просто да 4уя мнениея за двата кардана :think: :think: :think: Цитирай
AccesS Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 еми елиминатора.страхотни педалчета са а и нали ти точно такъв си търсеше честито. проббвай си ги най-добре ако имаш възможност и така прецени Цитирай
Katsko Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 естествено че елиминатора е по-добрия вариант,въпроса ти май е дали мислим че си струва да платиш повече?според мен да,ако си сериозен с кардана предстоят ти записи или нещо такова,ако просто за да имаш кардан и другия ти върши достатъчно работа... Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 не ми трябва кардан да само за е така.просто ми трябва и то много сериозно защото просто ми трябва и за свирена така и за по голямо развитие и за техника като цяло.а се колебая предпо4итам елиминеитара.за това изкам някакво мнение. :think: :think: Цитирай
Katsko Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 щом ти е първи кардан,вземи си по-евтиния Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 вземи си елиминатора и няма да съжаляваш щото после да няма абе купих си кардан ама искам друг примерно Тама Цитирай
Recommended Posts