Mephistopheles Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Вероятно това на някой би му изглеждало като офтопик, поста ми е съвсем сериозен. Предполагам, че доста малко са хората, които вече знаят за това. Погледнете линк да видите за какво иде реч.Иначе казано това е реална възможност за уроци (макар и виртуални) от един от най-добрите действащи китаристи в света - Luca Turilli (Rhapsody of fire, Luca turilli). Вижте после сайта запознайте се с условията. Дано свърши работа на някой от вас. Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Бързината и познанието на пентатониките прави ли те ''един от най- добрите живи китаристи'' Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 12, 2010 Автор Отговорено Февруари 12, 2010 Не, но признания лично от Patrick Rondat, Malmsteen, Chris Degarmo, Michael Schenker и огромна част от метъл общността като цяло на мен ми стигат Цитирай
bulby Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 По-добре направи уточнението "пауър метъл китаристи" или нещо от сорта, щото иначе полемиката е неизбежна Цитирай
Recommended Posts