yuli Публикувано Януари 13, 2006 Share Публикувано Януари 13, 2006 Ако някой има на Ричи ,някой от изпаленията на класическа Пр.: Whish you were here,Ocean gipsy,No second chance и тн...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Януари 19, 2006 Share Отговорено Януари 19, 2006 Искаш да кажеш на Blackmore's Night ? не зная, имам им цялата дискография, но само инструментални парчета на Ричито няма. Мога да ти извадя някои от тях, ако държиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chocho Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 Абе в mysongbook.com търсиш Blackmore's Night и там има таблатури(много добри при това) на почти всички песни и инструментали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Януари 30, 2006 Share Отговорено Януари 30, 2006 аз имам 10-15 таба сваляни от един руски сайт ptb i gp3 Memmingen Minstrell hall beyond sunset са мн яки на класическа също r Lullaby, за която ама никъде не намирам табб иначе в wish u were here и all for one ме кефи електрижката та мога да пратя и по мейл ку искаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts