ivcho92 Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 В момента и аз реставрирам такава китара Орефей "Хеброс". Първо - мойте потенциометри ги извадих през ефа, обаче има такива китари с по-големи потенциометри, за радост мойте бяха от малките, така че ще ти е малко трудно да ги извадиш от там, преди време реставрирах една Кремона с големи потенциометри и изрязах квадрат където е буксата за жака и от там ги извадих с малко зор, но излязоха. Това е най-лесния вариант с рязането. А адаптера се вади като първо с тънка отверка извадиш ламаринената част на горе, след това се развиват двете видии и се вади на горе с кабела. Ако имаш въпроси ми пиши. А ето и снимки на мойта китара, която в момента е на фаза лак. Като я зглобя ще пусна нови снимки. И ако някой има оригинално магаренце да ми пише. Снимки Цитирай
Spi† Fire Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 И аз съм вадил пот-ове през дупката за жака, и става и то с много много големи пот-ове ! Цитирай
oglE Отговорено Февруари 5, 2010 Автор Отговорено Февруари 5, 2010 ivcho мерси за съвета аз обаче предприех други мерки реших да я отворя отзадния капак както ме посъветваха почти успях... не беше трудно тъи като е била издънена ама не съм знаел щото покритието отгоре го закрива... та сега е почти отворена само там дето е жака и там дет се болтва грифа и незнам ка да процедирам... Цитирай
oglE Отговорено Февруари 6, 2010 Автор Отговорено Февруари 6, 2010 някой да има няква идея от тук нататък ? Цитирай
oglE Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 никой няма идея или на никой не му се обяснява ?! Цитирай
Recommended Posts