KING4o_kardana Публикувано Декември 13, 2004 Публикувано Декември 13, 2004 Някой знае ли къде може да има ноти из bg--net-a или табулатури,aмa дa e в некой bg server 'щот не мога да дърпам от чуждите.....Или поне да ми препоръчате някоя школа за барабани и откъде мога да си я набавя...Благодаря предварително. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 ами аз имам доста,зависи за какво ти трябва.Но ти препоръчвам "stick kontrol","base drum kontrol". Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 ами аз имам доста,зависи за какво ти трябва.Но ти препоръчвам "stick kontrol","base drum kontrol". еми трябват ми просто да се упражнява ти откъде си ги взимаш школите Цитирай
evans Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 виж в dir.bg има музикална книжарнница там има доста 6коли и ти ги доставиат на миасто адреса е www.partituri.com 6те се искефи6 Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Школи у мен колкото щеш ! Само пиши на меила ако имаш интерес ! Цитирай
Recommended Posts