Polyphone Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Преди доста време бях пускал тази балада във вариант домашен запис, едва сега я направих в студио. За съжаление миксът е направен набързо, поради бюджетни и времеви ограничения. http://www.4shared.com/file/213568156/88bee52e/Oubli_2.html Надявам се да ви хареса, ако ли не, да ми кажете кое звучи кофти. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Ти ме уби! Леле, Полифонче, ти ме изстреля в орбита... Гениално ти лежи това пеене на френски. Наистина си успял да създадеш нещо много своеобразно, солова партия с интимна изразност на шансон, композиционно си запазил баладата, а замисълът във вокалите си е симфоничен направо! Прекрасно е, честно! От първо слушане нищо, ама нищо, не ми се наби на очи като дефицит. Даже напротив, след предишния поразхвърлян ретро-рок, просто мога да кажа... че ти си намерил себе си! БРАВО!!! Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Забрави,забрави,забрави.... Много добър френски,чудесна мелодия,прекрасно изпълнение,страхотех звук.Точка. Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 (Редактирано) Екстра е станало! И занапред никакви синтетики. Редактирано Февруари 2, 2010 от yotzzo Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Много сполучливо. Много ти ходи френския.. Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2010 Автор Отговорено Февруари 2, 2010 (Редактирано) Прекрасно е, честно! От първо слушане нищо, ама нищо, не ми се наби на очи като дефицит.Даже напротив, след предишния поразхвърлян ретро-рок, просто мога да кажа... че ти си намерил себе си! БРАВО!!! Мерси, каке! Знаеш, че особено държа на твоята оценка, дори когато е критична и много ме радваш с настоящите си думи. И аз усещам, че постепенно започвам "да се откривам", т.е. да не правя нещо, което не ми е по силите или да звуча нелепо, а да си съсредоточа енергията в стил, който ми приляга, макар и да не е много популярен. Наистина много се радвам, че ти е харесала песента! Редактирано Февруари 2, 2010 от Polyphone Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2010 Автор Отговорено Февруари 2, 2010 Забрави,забрави,забрави.... Много добър френски,чудесна мелодия,прекрасно изпълнение,страхотех звук.Точка. Мога само да благодаря за тази оценка! Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2010 Автор Отговорено Февруари 2, 2010 Екстра е станало! И занапред никакви синтетики. Мерси, Боби! Прав си, всяка жаба да си знае гьола! (всеки вълк гората) Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2010 Автор Отговорено Февруари 2, 2010 Tres bien Monsieur Je vous en suis reconnaissant! Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2010 Автор Отговорено Февруари 2, 2010 Много сполучливо. Много ти ходи френския.. Благодаря ти много! Всъщност с френски език се занимавам от доста отдавна и дори това ми е средството за препитание. Цитирай
Recommended Posts