emo_pich Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 С мисия бях изпратен но всичко пропилях пак се връщам празен защо ли аз живях Животът ми е в ужас напускам таз страна с влакът ще пътувам далеч от таз съдба На гарата очаквам надеждата ми една но пак сълзи изплаквам сбогувам се едва Светлината тук изгубих нямам и следа тунела аз ще мина от другата страна Другаде ще търся щастливата съдба другаде по пътя ще оставя таз тъга НА ГАРАТА ОЧАКВАМ - и припев два пъти. НА ГАРАТА ОЧАКВАМ - и припев четири пъти. Автор : ZVE Бях помолен да кача този текст от Незрящият Кирил Апостолов Иванов когато пътувахме във влака за София .Обещах му и сега го изпълнявам. Цитирай
N1cksoN Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Много силен текст! Много ми хареса.Мисля че е излишно да кажа повече. Цитирай
Charmine Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Много хубаво текст че, как мислите дали ще звучи добре в rap стил или подобен? Цитирай
Lana :) Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 (Редактирано) Прекрасен е Според мен като балада би звучал много добре Редактирано Март 8, 2010 от Lana :) Цитирай
Simona Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Аз също бях помолена да кача текст на Кирил Апостолов тук. Ето го и него: Тази нощ от всички е различна Едно дете надеждата роди Очакваме студ и мрак да изчезне Сълзите ни от всички нас да изтрие Припев 2 пъти Ще е красива земята грешна Като молитва ще е родена От тази нощ през ангелските двери Сирачето утеха ще намери Че любовта в яслите се роди В нашия дом сина Божий Ще е красива и Припев 2 пъти Ще е красива и Припев 4 пъти Цитирай
Recommended Posts