Jump to content
Българският форум за музиканти

как да науча нотите?


Recommended Posts

здравейте!! искам да попитм някои как да науча нотите , понеже използвам cubase 5 и м-аудио МИДИ - КОНТРОЛЕР тоест да мога да свиря правилно звуци,мелодии - от MIDI-КОНТРОЛЕРА - през cubas-a. щото без да знам нотите немога да направя никаква МЕЛОДИЯ ИЛИ ПЕСЕН :thumbs_up: ноти за пиано,нотите НА МИДИ-КОНТРОЛЕРА! това което искам е да мога да си направя собствена мелодия,продукция по нотите на миди-контролера и cubase 5. MERSI!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купи си учебника "Елементарна теория на Музиката" на Парашкев Хаджиев, научи всичко, което пише вътре, упражнявай се с примерните упражнения, решавай тестовете на края на всеки раздел и ще "научиш нотите". Въпроса е, че за да можеш да композираш не се иска само да знаеш ноти, а да имаш и поне малко талант за това. Не всеки инструменталист(макар и знаещ нотите) е композитор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) навремето аз започнах да се уча с т.нар. руска школа по пиано-Фотепианная игра-за 1-2 клас по музика-много полезна и ценна както установих по-късно от нея много добре научих и СОЛ и ФА ключове.

Също много полезна школа за начинаещи е BEYER и KOHLER.С много упражнения и упоритост ще успееш,но ще ти трябва и учител,защото това никак не е лесно-вярвай ми.Нотите трябва да се четат бързо все едно четеш книга .Пожежавам ти успех!!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.