MetallicaFan7 Публикувано Януари 29, 2010 Публикувано Януари 29, 2010 Хора посъветвайте ме! Коя от двете да избера? ЕСП ЛТД М-53 или ИБанез ГРГ170дкс Много ще съм Ви благодарен ! Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Бих те посъветвал да вземеш ЛТД-то.Аз съм на мнение,че Ибанец под 1 000 лева не си струва да се взима (ниските им класове са ужасни) Пък и Кърк и Джеймс свирят с ESP Цитирай
Yves Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Сигурно 1/3 от форума свири с ниските им класове, надали ще са толкова ужасни Цитирай
arebegai Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 В Томан разликата им е 4 евро,ако съм гледал същите модели.Пробвай първо,може нито една от двете да не ти хареса.Може и двете да ти харесат.Без да ги пробваш си е чисто тото. Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 В Томан разликата им е 4 евро,ако съм гледал същите модели.Пробвай първо,може нито една от двете да не ти хареса.Може и двете да ти харесат.Без да ги пробваш си е чисто тото. А къде мога да ги пробвам ? Ибанеза го видях в Рокшок, а ЕСП-а във ВизиАртс. В магазините във Варна или в Русе дали ги има? Цитирай
arebegai Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Във форума има доста хора от Варна и от Русе,може би ще ти дадат информация.Аз лично за тези градове не знам. Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 "Аребегай" благодаря ти много за този сайт! Видях ESP LTD KH-JR Kirk Hammet Signature, JUNIOR, Baswood Body, Scale 3/4 (20,5")Maple Neck, Rosewood Fretboard, 2 ESP/EMG LH300 Humbucker Set, String thru Body, Skull Inlays on Fretboard, Color black, incl. Gig Bag. Мисля че това е по-добър избор. А според вас ? Цитирай
arebegai Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ама тя е 3/4?Няма ли да ти е късичка? Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 Наистина...Но можеш ли да ми предложиш от 200-300 евро,която да е добра за сола и да е ЕСП може би. Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 Наистина...Но можеш ли да ми предложиш от 200-300 евро,която да е добра за сола и да е ЕСП може би. http://www.thomann.de/gb/esp_ltd_kh_202_b_stock_2.htm какво ще кажеш за тази ? Цитирай
arebegai Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Но LTD-то е ESP,ама не точно,'дет се вика.А ти държал ли си китара с 50 см скала за да разбереш дали е за теб това чудо? P.S.Китарата от линка изглежда готино,не съм свирил на такава,но за 700 лева все трябва да предлага известно качество.Ти си човека с решението,аз не се наемам да ти купувам китара.И не се самоцитирай.Не е прилично. Редактирано Януари 29, 2010 от arebegai Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 Не, но http://www.thomann.de/gb/esp_ltd_kh_202_b_stock_2.htm какво имат предвид под Б-сток? Цитирай
arebegai Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Дребна козметична забележка на нова,неупотребявана китара.Предполага се,че се дават по-евтино.Що не забереш някой познат и не идете в магазина,па да посвирите едно хубаво.И която китара ти хареса най-много,нея вземи.И задължително удари едно соло да видиш дали става. Редактирано Януари 29, 2010 от arebegai Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 Дребна козметична забележка на нова,неупотребявана китара.Предполага се,че се дават по-евтино.Що не забереш някой познат и не идете в магазина,па да посвирите едно хубаво.И която китара ти хареса най-много,нея вземи.И задължително удари едно соло да видиш дали става. Благодаря ти много !! Цитирай
arebegai Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Е,това не е конкретно помощ,а просто насока на какъв принцип да си избереш китара.Прави са хората,твърдящи,че трябва да се избере това,което ти приляга най-добре в ръцете и звучи най-добре за твоите уши.Днес подрънках на един Ibanez RG нещо си,не е от най-евтините и беше хубава-на вид и на звук.Но грифът беше толкова тънък и тесен,че повече нямаше накъде.Ръката ми е голяма и пръстите са ми много дълги,китарата не ми беше удобна.И ако бях си я купил на сляпо,щях да сбъркам.Ей такива неща.И размерът е важен. Редактирано Януари 29, 2010 от arebegai Цитирай
Recommended Posts