croyden Публикувано Януари 29, 2010 Публикувано Януари 29, 2010 (Редактирано) Здравейте! От известно време свиря на китара (с голям ентусиазъм), но съм крайно самоук и ми се струва че доста неща ми убягват. И по този повод твърдо съм решил да се запиша на уроци, обаче проблема е при кой? Трудно ми е сам да определя на какво ниво съм, ( http://myspace.com/nngb ) но определено не съм начинаещ. Интересуват ме неща от сорта на техника на свирене, хармонии и там подобни... Ще се радвам да ме насочите към някой, който да има нерви да се занимава с мен. Ако е необходимо оставям и скайп: Croyden . Мерси предварително. Редактирано Януари 29, 2010 от croyden Цитирай
zeratuL_x Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Здрасти,аз бих ти препоръчал да се обадиш на Светлин Стайков-0888202290.Успех Цитирай
croyden Отговорено Януари 30, 2010 Автор Отговорено Януари 30, 2010 Мерси за инфото. Дано този път да имам успех Цитирай
Recommended Posts