Malcolm_Young Публикувано Януари 27, 2010 Публикувано Януари 27, 2010 (Редактирано) Здравейте, драги съфорумници и колеги ! От няколко месеца притежвам Cort X-11.Всичко и е повече от добре, но не мога да свикна с HSH :/ При свирене често удрям средния адаптер и вече има доста белези. Та,има ли някакъв начин да 'трансформирам' китарата от HSH ---> HH? http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=53...100000624300562 (снимка на китарата) Както можете да видите на снимката китарата няма пикгард Благодаря предварително за отговорите Ви Cheers! Послепис: Извинете ако повтарям предишна тема;не можах да намеря подобна Редактирано Януари 27, 2010 от Malcolm_Young Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Варианти има много: 1. Да сложеш някакъв декоративен пикгард, както е на някои модели на ибанез. 2. Да свалиш адаптера и да караш малко по-винтидж 3. Да я дадеш на лютиер да запълни дупката с някое парче дърво. 4. Да поставиш адаптера максимално надолу и да си сложиш тристепенен суич. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 И аз така все удрям средния сингъл на различните си китари.Моя подход е да го смъкна на поне 2см и повече от струните - колкото е възможно.Така не го закачам докато свиря, а и при бленда само на него имам доста по-малко гейн, което ми дава още възможности, без да превключвам канали.Примерно свиря хай-гейн, удрям на средния и имам по-крънч звук. Просто идея Цитирай
Recommended Posts