alexx Публикувано Януари 23, 2010 Share Публикувано Януари 23, 2010 Значи ползвам В-амп 2 и си купих миди кабел за да го свържа с пс. Свалих готови presets от сайта на берингер и също програмата- v-amp design. Качих няколко пресети за проба и всичко беше 6. Тука е проблема... Когато реших да си сложа други или просто да ги пренаредя пробните, самият процесор не запазва промените, а си седи както съм сложил първоначалните пресети за пробата. Пробвах квото се сетих и пак не стана. От самата програма дадах да се overwrite-не и пак не стана, кво ли не дадах и store to v-amp му давах и пак не става. Пробвах даже когато е изключен и включен процесора и пак не ебава, мамка му... Моля давайте предложения как може да стане работата. Благодаря предварително ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
St_Eek Отговорено Януари 24, 2010 Share Отговорено Януари 24, 2010 Виж ТУК, страница 23. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexx Отговорено Януари 25, 2010 Автор Share Отговорено Януари 25, 2010 Проблема май е в комуникацията. По-точно май от самия в-амп, защото пробвах на различни компютри и пак не става, кабела си е добре нищо не сам му правил а и щом 1 път прехвърлих значи си работи. Остана само от самия процесор и просто нз какво да направя ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
St_Eek Отговорено Януари 26, 2010 Share Отговорено Януари 26, 2010 Прочете ли оня manual дето ти постнах ? Там е описано какво точно да натиснеш и избереш на V-AMPа за да приеме информацията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexx Отговорено Януари 26, 2010 Автор Share Отговорено Януари 26, 2010 (Редактирано) Някакви предложения ? Редактирано Януари 26, 2010 от alexx Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
St_Eek Отговорено Януари 28, 2010 Share Отговорено Януари 28, 2010 Пробвай да размениш IN и OUT които влизат в процесора. При мене така беше проблема, в OUT на процесора сложих IN входа на кабела Представяли са си логиката от друга гледна точка явно япончетата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kanara27 Отговорено Януари 29, 2010 Share Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Повечето миди устройства са така ин-аут и обратно. Колега като гледам шота въобще програмата не е открила Vamp-а. Може ли да попитам какъв ти е кабела? Оказва се че windows7 не поддържа Midi-in и Midi-out от gameport. Ако кабела е такъв и при мен не става. Ако кабела е USB - Midi то пак зависи от кабела. Имам един китайски кабел който със синтезатор се вързва но има много голямо закъснение, а с вампира не иска въобще.Освен това докато го пусна под Vistа е 7-ца беше голям зор, докато под XP си тръгна без проблем(но не и с Vamp2-с него не иска въобще) Като цяло все още търся читав USB-MIDI кабел който би ме свършил работа. В магазините искат по от 70 до 300лв и пак не е сигурно че ще стане. Ако някой има такъв кабел и и работи с вампира под Vista и Windows7 го моля да сподели какъв е и от къде е купен. Намерих в обява този но човекът който го продава не може гарантира че ще стане(кава че няма закъснение, но само по думите на купувачи и толкова), ако някой има такъв кабел моля да сподели как е и дали върши работа. Или колеги които са от Русе и могат да проверят как стоят нещата....... Дано съм те насочил малко. Редактирано Януари 29, 2010 от Kanara27 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexx Отговорено Януари 29, 2010 Автор Share Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Значи кабелът ми е точно този който си посочил на линка точно такъв, от този човек си го зех. Та пробвах и на XP, но пак не стана. Сега ще пробвам да вкарам Ин-а на кабела в аута на В-ампа да видя така дали ще стане. Дано... Ин на кабела в аут на в-ампа - пак НЕ стана. Ще пробвам същата комбинация на XP... Редактирано Януари 29, 2010 от alexx Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kanara27 Отговорено Януари 29, 2010 Share Отговорено Януари 29, 2010 Значи кабелът ми е точно този който си посочил на линка точно такъв, от този човек си го зех. Та пробвах и на XP, но пак не стана. Сега ще пробвам да вкарам Ин-а на кабела в аута на В-ампа да видя така дали ще стане. Дано... Ин на кабела в аут на в-ампа - пак НЕ стана. Ще пробвам същата комбинация на XP... Под 7-ца ако излиза за устройство V----- нещо си нестава. Дано стане под ХР... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
St_Eek Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 Ха, тия от bezplatno си правят бая отгоре Аз си поръчах абсолютно същия кабел от ebay, от hong-kong, струваше ми 6$, безплатна доставка. Кабела си работи перфектно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexx Отговорено Януари 30, 2010 Автор Share Отговорено Януари 30, 2010 Не гледам тва, че съм се цакнал с парите. И на мен ми се видя скъп, но просто исках да стане. Накрая не става и е мн тъпо. Все още не съм я пробвал на ХП комбинацията аут на проца с ин на кабела Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts