Mephistopheles Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 (Редактирано) Здравейте, С риск да се изложа, ще помоля, някой който има опит с Kahler да ми поясни нещо, а именно: има един вход за шестограм на самото тремоло в частта където се завинтва ръчката, точно до този, който е за регулиране на свободата на движение на самата ръчка. Та тази въпросната дупчица служи за настройка на тремолото в зависимост в какъв строй свириш - от B do F до колкото намерих. Само че проблема е че никъде не можах да намеря накъде аджеба трябва да се върти и по какъв начин това се отразява на функционирането на самото тремоло ако променя тази настройка. П.С. Тремолото си работи перфектно и не съм пипал настойките за строй. Връща си вече почти идеално и при пулл и при дайв, но все пак ако променя това дали ще се подобри при свирене в С. Редактирано Януари 18, 2010 от Mephistopheles Цитирай
Mephistopheles Отговорено Януари 18, 2010 Автор Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) А при бендове как е строя? ми при бендове казват уж че най-много се разстройвал но аз не останах с такова впечатление. Сега като се поотпуснаха струните не криви изобщо. А и все пак моите бендове не са много "животински" Редактирано Януари 18, 2010 от Mephistopheles Цитирай
Mephistopheles Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 Има, но там просто пише че от там се регулира настройката в зависимост от строя, в който свириш... Цитирай
Yves Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Е като работи защо искаш да го развалиш не мога да разбера? Ако си пък чак толкова любопитен вземи го врътни и виж какво ще стане...обаче след това да няма тема "оле божкее, развалих си китарата" Ако пък си любопитен, но не ти стиска да пробваш - google. Не може да няма туториъли, просто се постарай малко. Цитирай
Recommended Posts