shaym Публикувано Януари 8, 2006 Публикувано Януари 8, 2006 (Редактирано) вече имам такова и звучи като нещо бая скъпо Редактирано Януари 8, 2006 от shaym Цитирай
AccesS Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 честито да ти е предвиждам ако Стаг изкарат прилично добра серия на прилично добра цена нашенския пазар да се залее а и адски много ме кефят този тип dark чинели. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 да бе,ама дарк сплеш?ебати,я като свирите най-накрая у Фенса да не забравиш да го донесеш да чуя,иначе-честито и да ти е жив и здрав(най-вече)!!! Цитирай
jerry Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 (Редактирано) абе кво я хвалите тая марка, цените са може би единственото добро нещо,ама и те неса толкова добре след като има аналогии на добрите марки за същите пари. и тоя сплеш ми е чудно колко "скъп" звук ще изкара, само дано наистина не ти се счупи. абе тъпо ама кат нема пазар за чинели в БГ и това ще се купува няма как.. Редактирано Януари 9, 2006 от jerry Цитирай
shaym Отговорено Януари 9, 2006 Автор Отговорено Януари 9, 2006 така е, но сравнение с другите дрисливи серии на Стаг това е най-доброто което правят в момента като чинели разбире се Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 (Редактирано) абе кво я хвалите тая марка, цените са може би единственото добро нещо,ама и те неса толкова добре след като има аналогии на добрите марки за същите пари. и тоя сплеш ми е чудно колко "скъп" звук ще изкара, само дано наистина не ти се счупи. абе тъпо ама кат нема пазар за чинели в БГ и това ще се купува няма как.. тая марка не я дишам,не знам що реши че някой тука я хвали,просто колегиално честитим на човека дет се радва,ако ти не се радваш за него не му осирай радостта ,а дето вика за "скъп" звук съм го чувал как свири,не е хич зле да ти кажа май знае за кво говори,що ти капацитет ли си по звук на чинели?а се казва "аналози",не "аналогии" Редактирано Януари 10, 2006 от Katsko Цитирай
jerry Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 да речем че притежавам няколко чинела от добрите серии на добрите марки. включително от любимите на някой хора сейбиани .освен това съм притежавал и от боклуците на стаг. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 ми добре,радваме се дружно за теб Цитирай
shaym Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 по случея намерих не6та по скъпи на Стаг от Сейбиън има един раид който в щатите е 744$ "30" инча, а сега реших да си взема такива чинели за фус серия БМ и мисля че също няма да са никак зле относно марките имам Пайст 404,505,3000,който е свирил с такива знае за какво става въпрос Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 е тва е чинела Zildjian K Constantinople Medium Thin Low Ride 20 Inch by Zildjian$399.99 Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Ами аз преди време бях споменавал тук някъде, че имам едно сплешче СТАГГ. Ами още го имам и е в перфектно състояние и пак си звучи супер Цитирай
Recommended Posts