Viper-X Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 (Редактирано) Да защото пръстите ми бяха замръзнали а студиото беше като хладилник и да ще спреш до тука щото нямаш друго ПП. Да вметна че записването на 2те песни отне 7 часа, а моето стоене в кабинката беше 15 мин макс Редактирано Януари 15, 2010 от Viper-X Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 (Редактирано) И не моя глас се налагаше постоанно да се повдига или сваля Така че това не се брой, стреляй отново Аз мога да си оправдая пръстите със ужасния студ, но ти гласа си не можеш Редактирано Януари 15, 2010 от Viper-X Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sboy Отговорено Януари 16, 2010 Share Отговорено Януари 16, 2010 Незнам къв ви е спора и въобще не ме интересува.Тук е тема за авторската музика и коментари се пишат по нея!Аман вече! Доколкото парчетата: Слънце в Мрака ми хареса и като композиция и като всичко,но другата песничка мисля,че нещо и липсва,но нямам идея какво Мога да ви кажа само браво и успех занапред Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Януари 16, 2010 Share Отговорено Януари 16, 2010 Стилът е поп-рок. Песента "Слънце в мрака" лесно се запява - значи е поп. Има соло-китара - значи е рок. А сега по същество: И двете песни имат "учебен характер" и ми звучат елементарно. Не знам защо е необходимо соло-китарата да повтаря тон за тон темите от припева - това е похват, който мотивира агитката, докато звучат футболни химни. Позволявам си съвсем искрен коментар, защото чух и двете парчета от подфорум "Вокали" и наистина си помислих, че става дума за деца, които се учат на нещо - да ме прощавате. Но тук разбрах истинската възраст на участниците. Не вземам страна по спора и не толерирам махленски препирни - разменяйте си "реплики" с музика, така всички ще спечелим. Според мен имате база и за по-амбициозни опити! Успех! ----------------------- П.П. Пише се отделно: НЕ ЗНАМ. Глаголът е "знам", а "не" е отрицателна частица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Drajku Отговорено Януари 16, 2010 Автор Share Отговорено Януари 16, 2010 Мерси Sboy Бряг на любовта е малко по-спокойна, докато в "Слънце в мрака" има повечко електрическа китара и бийта е по-забързан и когато баса се изсвири на слап качествено (както сегашния ни басист прави) песента става страшна Но всички си имат предпочитания Момичетата примерно харесват повече "Бряг на Любовта" и тя има много повече прослушвания от колкото "Слънце в Мрака" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Drajku Отговорено Януари 16, 2010 Автор Share Отговорено Януари 16, 2010 Angelina мерси за искрения коментар, права си, солата се свирят тон по тон И си права че звучят малко "елементарно" (все пак са ни първите песни) В момента работим над още 3 като 2 от тях може да се каже че са готови Там и китарката е просто жестока (според мен), но като ги запишем ще си покаже И в моя защита мога да кажа, че дори и по-известните групи в момента не са започнали от самото начало с брилиантни песни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dids Отговорено Януари 16, 2010 Share Отговорено Януари 16, 2010 Здравейте ! Песничките ми харесаха , но имам няколко въпроса ? Къде са правени записите ? На първата песен пианото има много баси , а китарата много високи . Моето мнение е , че и двете песни трябва да се вдигнат поне с тон , два , защото много леко ги пееш и няма хъс или агресия . Всеки го дефинира различно . Надявам се , че търпите критика и не се сърдите . Мога още съвети да дам стига да желаете . С уважение за труда . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Drajku Отговорено Януари 16, 2010 Автор Share Отговорено Януари 16, 2010 Здравейте ! Песничките ми харесаха , но имам няколко въпроса ? Къде са правени записите ? На първата песен пианото има много баси , а китарата много високи . Моето мнение е , че и двете песни трябва да се вдигнат поне с тон , два , защото много леко ги пееш и няма хъс или агресия . Всеки го дефинира различно . Надявам се , че търпите критика и не се сърдите . Мога още съвети да дам стига да желаете . С уважение за труда . Разбира се че търпим критики Прав си относно монотонността, съгласен съм и аз Но на пияното басите са добри, може да се бъркаш от бас китарата нещо А по-нататъчните песни ще ги вдигнем, гласът ми се развива, става по-висок (всички покрай мен го забелязват) Благодаря ти за съветите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan_muzikanta Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 (Редактирано) здравейте на всички аз съм клавириста на групата и автор на двете песни за свиренето на солата тон по тон мога да кажа следното нещо: 1.акордите се изграждат посредством скали 2.скала е поредица от ноти които се използват за да образуват акорди и също така да се пишат сола.Това е елементарна теория по музика за 5 клас!!! 3.А повтарянето на припева тон по тон е класически метод за да накараш публиката да пее заедно с теб!!! И най-важното ако смятате че не сам прав слушайте песни от групите БТР,Сигнал,Щурците,Bon Jovi,The Beatles и много,много други . Редактирано Януари 17, 2010 от ivan_muzikanta Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 (Редактирано) Може ли още малко да разкажете за процеса на записването, че ми стана интересно? Иначе парчетата си звучат като хитово демо. И кажете бихте ли си пуснали някоя от песните спонтанно, да кажем вместо да напишете в winampa .... Елмаз и стъклко, а слънце в мрака Определено, но ако бъде записано/смесено по-добре, както и ако текста бъде редактиран. Редактирано Януари 17, 2010 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 Мдам...ако припева не е "Ела и с мен бъдьи" ще е значително по-яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Мдам...ако припева не е "Ела и с мен бъдьи" ще е значително по-яко! Стига бе, все пак сме русинци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) Сме! Аз даже съм свирил в една банда, Вайпър (като твоя ник) на клавир преди време... Но ако ще покорявате БГ - с "мек" текст няма да стане! Редактирано Януари 18, 2010 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Petev Yolov Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Здравейте, първо да се представя: казвам се Николай и в моето студио бяха правени записите. Момчета, страхотни сте, давайте в същия дух. За човека, който твърди "... ако бъде записано/смесено по-добре ..." да каже кое не му харесва и следващият път ще се постараем да стане КАТО ЗА НЕГО!!!!!! Следващия път ще се постарая да стане ТОЧНО както в твоите записи в myspace.com!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Нали знаете, че като снесе някой л@йното у вентилатора, никой не остава чист... Освен да паднете на хората в очите, с тия сценки друго няма да стане. А колкото до песните - не можах да ги чуя, не тръгнаха в нормалното време, а и вече не смятам да пробвам пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts