Drajku Публикувано Януари 15, 2010 Публикувано Януари 15, 2010 Здравейте приятели. Казвам се Драгомир (приятели ми викат Драго / Дражко) и съм вокала на една не-отдавна сформирана поп-рок група от Русе. Наскоро записахме първите си 2 песни и ще ги постна линкове тук, за да може и вие да ги чуете. Просто искам мнение от колкото се може повече хора, за да съм сигурен, че приятелите ни не отбиват номера, като казват че са готини smile.gif Благодаря предварително. SaBoTaGe - Слънце в мрака http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...pg14aj4skbyyhcm SaBoTaGe - Бряг на любовта http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...4dboq6k9hn0svv7 Цитирай
arebegai Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Съжалявам,но на тези линкове ми излиза съобщение "Търсената страница не може да бъде намерена.".Да не би да трябва регистрация? Цитирай
Viper-X Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 И кажете бихте ли си пуснали някоя от песните спонтанно, да кажем вместо да напишете в winampa .... Елмаз и стъклко, а слънце в мрака Цитирай
Drajku Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 Да, извинявам се за недоразумението. Трябва регистрация, наистина. Ако не ви бъркат 30 секунди да си направите и да чуете песничките ще съм ви много благодарен Цитирай
Drajku Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 Ще постна ликовете наново са надежда да се оправи, защото би трябвало да може да се разглеждат без рег SaBoTaGe - Слънце в Мрака http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...pg14aj4skbyyhcm SaBoTaGe - Бряг на Любовта http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...4dboq6k9hn0svv7 Цитирай
Drajku Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 Сега ми ги отваря на мен и без рег Приятно слушане Цитирай
arebegai Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 "Слънце в мрака" вече ми е любима!Много лесно се възприема,още на втория припев вече си пеех.Хареса ми,наистина!Не знам защо,обаче,текстът ми напомни за една позната и нейният непостигнат все още оргазъм. Цитирай
Drajku Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 "Слънце в мрака" вече ми е любима!Много лесно се възприема,още на втория припев вече си пеех.Хареса ми,наистина!Не знам защо,обаче,текстът ми напомни за една позната и нейният непостигнат все още оргазъм. Благодаря за готиния комплимент. Стараем се песните ни да са хем готини, хем комерсиални и най-вече - стилът да има голям брой почитатели. Колкото до оргазъма, сигурно те е подсетила частта "Цял живот те чаках, дано това си ти" Цитирай
arebegai Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 "Слънце в мрака" определено е готина (според мен),стилът определено ще допадне на широката публика (пак според мен),а дали е комерсиална не ме вълнува.Колкото до "Бряг на любовта",тя ми върви по-монотонно,но пък вокалите в нея ми напомниха на двамата от "Авеню" (Боби и Заки мисля).Отново не знам защо. Цитирай
Viper-X Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 стилът да има голям брой почитатели. Особено в аудиторията между 5 и 12 годиншните Цитирай
arebegai Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 ^Тук да няма конфликт на Русенски групи?Аз отивам към 26,но пак ми харесва.Сигурно мозъкът ми е спекъл на 12. Цитирай
Viper-X Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 (Редактирано) Тук историята е дълга, аз съм бившия басист на групата и именно заради музиката напуснах Просто само тая вечер слушах Be Yourself на Audioslave, повече от колкото съм и ще слушам 2те авторски общо Редактирано Януари 15, 2010 от Viper-X Цитирай
Drajku Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 Отново благодаря на "arebegai" за коментарчетата, колкото до Viper... Стига се заяжда, разбрахме че не слушаш Pop/Progressive-Rock. Като не ти харесва стила, махнал си са и толкоз. Не искам ся да та прая на 2 стотинки пред хората. Цитирай
Drajku Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 За последното те предизвиквам Само ще спомена че при записа на песните, както ни беше басист, неможеше да влезеш в ритъма и се наложи клавириста ни да записва Баса... Дотук спирам, не искам да те излагма повече, защото си ми приятел. Цитирай
Recommended Posts