Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте приятели.

Казвам се Драгомир (приятели ми викат Драго / Дражко) и съм вокала на една не-отдавна сформирана поп-рок група от Русе. Наскоро записахме първите си 2 песни и ще ги постна линкове тук, за да може и вие да ги чуете.

Просто искам мнение от колкото се може повече хора, за да съм сигурен, че приятелите ни не отбиват номера, като казват че са готини smile.gif

Благодаря предварително. :music336:

SaBoTaGe - Слънце в мрака

http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...pg14aj4skbyyhcm

SaBoTaGe - Бряг на любовта

http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...4dboq6k9hn0svv7

• Отговори 43
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Съжалявам,но на тези линкове ми излиза съобщение "Търсената страница не може да бъде намерена.".Да не би да трябва регистрация?

Отговорено

И кажете бихте ли си пуснали някоя от песните спонтанно, да кажем вместо да напишете в winampa .... Елмаз и стъклко, а слънце в мрака

Отговорено

Да, извинявам се за недоразумението. Трябва регистрация, наистина. Ако не ви бъркат 30 секунди да си направите и да чуете песничките ще съм ви много благодарен :hysterical:

Отговорено

Ще постна ликовете наново са надежда да се оправи, защото би трябвало да може да се разглеждат без рег :hysterical:

SaBoTaGe - Слънце в Мрака

http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...pg14aj4skbyyhcm

SaBoTaGe - Бряг на Любовта

http://www.impulse.bg/audios/by/Drajky/lis...4dboq6k9hn0svv7

Отговорено

"Слънце в мрака" вече ми е любима!Много лесно се възприема,още на втория припев вече си пеех.Хареса ми,наистина!Не знам защо,обаче,текстът ми напомни за една позната и нейният непостигнат все още оргазъм.

Отговорено
"Слънце в мрака" вече ми е любима!Много лесно се възприема,още на втория припев вече си пеех.Хареса ми,наистина!Не знам защо,обаче,текстът ми напомни за една позната и нейният непостигнат все още оргазъм.

Благодаря за готиния комплимент. Стараем се песните ни да са хем готини, хем комерсиални и най-вече - стилът да има голям брой почитатели.

Колкото до оргазъма, сигурно те е подсетила частта "Цял живот те чаках, дано това си ти" :hysterical:

Отговорено

"Слънце в мрака" определено е готина (според мен),стилът определено ще допадне на широката публика (пак според мен),а дали е комерсиална не ме вълнува.Колкото до "Бряг на любовта",тя ми върви по-монотонно,но пък вокалите в нея ми напомниха на двамата от "Авеню" (Боби и Заки мисля).Отново не знам защо.

Отговорено (Редактирано)

Тук историята е дълга, аз съм бившия басист на групата и именно заради музиката напуснах

Просто само тая вечер слушах Be Yourself на Audioslave, повече от колкото съм и ще слушам 2те авторски общо

Редактирано от Viper-X
Отговорено

Отново благодаря на "arebegai" за коментарчетата, колкото до Viper... Стига се заяжда, разбрахме че не слушаш Pop/Progressive-Rock. Като не ти харесва стила, махнал си са и толкоз. Не искам ся да та прая на 2 стотинки пред хората. :secret:

Отговорено
За последното те предизвиквам

Само ще спомена че при записа на песните, както ни беше басист, неможеше да влезеш в ритъма и се наложи клавириста ни да записва Баса... Дотук спирам, не искам да те излагма повече, защото си ми приятел.