Светльо с тромпета Публикувано Януари 15, 2010 Share Публикувано Януари 15, 2010 Пичове, някой може ли да ми даде соло за тромпет, нотите(ако може да е по-лесно) на изпълненията на Бобан Маркович, или нещо подобно? Пускам един линк, ако някой може да свали солото като ноти и да ги пусне, мнг ще ми свърши работа: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ХРИСТИЯН Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 гледал ли си ГУЧА там има едни такива ти точно такива ли искаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Светльо с тромпета Отговорено Януари 21, 2010 Автор Share Отговорено Януари 21, 2010 Да гледал съм , го...........те такива де, то и клипчето дето съм го пуснал е от този филм, та ако някой има такива.............. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeSpErAd0 Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Присъединявам се към искането на колегата, ще съм много благодарен, ако някой даде ноти от такива сръбски сола Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Юни 1, 2010 Share Отговорено Юни 1, 2010 За транскрипция от запис може да ми пишете на ЛС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts