black_waltz Публикувано Януари 8, 2006 Публикувано Януари 8, 2006 начи туи е една от поредните идейки които разработвам, в сравнение с предишните ми записи мисля че е сравнително по-добре, ще се радвам да прочета мненията и препоръките ви П.С. има го и на гмеила, под име "keeper" Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 супер е само сложи отметката на correcting for drifft Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Тва леко ми напомня "LORD OF THE DANCE" Но е мноооо добро!!!! Изрод си!!!! Цитирай
jFog Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 (Редактирано) Можеш и знайш колега то е видно Трябва ти барабанист и то спешно! ...скълъпих ти една работа набързо и се извинявам за което,никой не ме е молил нито искам да ти давам наклон на хуя нали.. но най малкото ще придобиеш представа какво горе долу би било ако нали.. правих го с готови патерни които сменях в реално време като клавирист и ташак е горе долу ако ти е скучно началото може директно да скочиш на 25-тата секунда. главно заради неравноделността на мелодиите нещата нестанаха както ми се искаше.Това всичкото ако е с натаманени барабани ще е трпач.Звучи хитово :guitar: ..забрайх да туря линка ... http://usuarios.lycos.es/jfog/Laiho.mp3 копираш го в браузера и натискаш ентер :arrow: Редактирано Януари 8, 2006 от jFog Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 (Редактирано) въх, баси злобното е станало с тез барабани :twisted: мерси много братко jFog тъпанджия...след 1-2 месеца да оправя още някои други кусури и ще потърся да се почне сериозната дъндания мерси на всички за добрите отзиви ЕДИТ: още веднъж - баси яките тъпани Редактирано Януари 8, 2006 от Alexi_Laiho Цитирай
Recommended Posts