Opeth Отговорено Януари 27, 2010 Share Отговорено Януари 27, 2010 Ако има навити да запишат крещящи/чисти мъжки и/или чисти женски да пишат на скайп black_skull43 Това го записах миналата седмица: http://www.mediafire.com/?n1hzc5dtgnj Мислех да опитвам пак или да му правя нещо преди да го качвам, ама нито ми хрумна какво, нито намерих време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Януари 27, 2010 Автор Share Отговорено Януари 27, 2010 Ако искаш дай само вокалния трак да го вържа с микса... И мисля че вокалите влизаха на частта дето почва на 0:57... (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Opeth Отговорено Януари 28, 2010 Share Отговорено Януари 28, 2010 Ако искаш дай само вокалния трак да го вържа с микса... Ха. Не мисля, че си струва. Но ето го само вокалния трак: http://www.mediafire.com/?d0joynjthba И мисля че вокалите влизаха на частта дето почва на 0:57...(: Бе и аз така мислех, ама нещо не успях да вържа текста. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Януари 28, 2010 Автор Share Отговорено Януари 28, 2010 значи явно съм изпуснал малко куплет... (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Януари 28, 2010 Share Отговорено Януари 28, 2010 До 55 секунда направо ме изкефи на макс,после някак бяга от марката на металика,ама-к/г/авърите са така.Интрото е по-интересно от оригинала обаче.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Януари 30, 2010 Share Отговорено Януари 30, 2010 @Opeth Нещо много рано си го почнал с пеенето, затова не ти се е получил микса Пееш Verse 1 от средата на интрото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Er6m Отговорено Февруари 8, 2010 Share Отговорено Февруари 8, 2010 @black_skull - браво, напълни ми душата с този кавър!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts