Element Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Необходима ми е подходяща дъска от някои от двата дървесни вида, за за изработката на фингърборд. По принцип знам от къде от София бих могъл да си купя но ми е скъпо , тъй като е доста едър материала ,а пък за една дъсчица никои не иска да продаво на дребно (вкл. и магазините за естествен паркет, където е малко под въпрос-дали дъските са с подходящия строй и качества) Молбата ми е отправена към хора които се занимават любителски, или пък са професионалисти лютиери и имат някъде излишна дъска с подходящи размери. Приблизителните размери са 600х60х9мм. Пишете ми на ЛС... ще се разберем Благодаря за вниманието Цитирай
vlex Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Отиваш до Малък градски зад канала и тръгваш по Мадрид посока моста Чавдар. Първият магазин за паркет (който е 2-рата или 3-тата врата след театъра всъщност) продават на дребно и оттам съм си купувал веднъж две дъски "светъл абанос", разбирай палисандър. Едната я използвах в един проект, за съжаление занемарен/замразен поради липса на време, но идеята е, че продават. Там тогава двете сумарно ми излязоха 12 кинта или нещо от сорта Ей ти да четеш: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=26727&hl= Поздрави, Влад Цитирай
Element Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Отиваш до Малък градски зад канала и тръгваш по Мадрид посока моста Чавдар. Първият магазин за паркет (който е 2-рата или 3-тата врата след театъра всъщност) продават на дребно и оттам съм си купувал веднъж две дъски "светъл абанос", разбирай палисандър. Едната я използвах в един проект, за съжаление занемарен/замразен поради липса на време, но идеята е, че продават. Там тогава двете сумарно ми излязоха 12 кинта или нещо от сорта Ей ти да четеш: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=26727&hl= Поздрави, Влад Благодаря vlex не живея в София но когато имам път на там ще намина до магазина...току виж съм си харесъл нещо. Все още се търси подходящата дъска Цитирай
Recommended Posts