james-assya Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Да сори се забравям че се тегли бавно така. Ето готово и в MP3 http://www.4shared.com/file/199670788/ee7d...er-singing.html Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 (Редактирано) Мноооого яко... Защо не сложиш малко хал на гласа отзад (преведено по моя език: дублирай гласа на едното копие го изостри максимално, а на другото сложи хал+delay на крайните фрази) иначе много сухо си звучи все едно съм те набрал по скайп и ми я пееш директно през микрофона без обработка Редактирано Януари 17, 2010 от yellow nEuphoria Цитирай
james-assya Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Ми да защото наистина е без почти грам обработка, исках да звучи по-сурово, но може и да си прав че трябва малко да се пипне, но ще ми трябва по-подробно обяснение. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Ами например то ти се придава мисълта, че и в оригинала е сурово.. то е така, защото почти всичко си има атака(dry трак)защото ако сложиш примерно хал на сухия трак, какво се получава издърпва се отзад, а лийд вокалите трябва да си стоят в средата и да са отпред с отражения отзад примерно въпрос на вкус, но ако искаш да пробваш да видим как ще се получи направи така за Adobe Audition: В multitrack-а дублирай основния глас на единия трак, остави без ефекти(eq-то не важи задалжително е да си навреш гласа където трябва да си стой, намали с low cut или ако нямаш всичко 50 хз, вдигни малко високите, това на сухия канал, а на дублирания пак лоу кът след реверба, защото някой халове имат як дампед и дават ниски, може и малко delay, много малак 1/2 % мокър 100 % сух Нещо такова то като си имаш сухия сигнал пак ще си стой сухо отпред, но ще има хубава картина и отзад Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Китарата е перфе,но оправи моля те соло барабана,че бърка в здравето Цитирай
Recommended Posts