jocker Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Ето и първият кавър на един мой 13- годишен приятел, който свири от две години, носи душа на рокер, зад външност на рапър и си е забравил данните за акаунта във форума, защото в главата му са останали само гаджета и китари...Неговата китара е ел. акустичен Корт и това е всичко, което знам. Очаква да го критикувате, да го хвалите или насърчавате, защото аз мога да му кажа само: "Харесва ми" или " Не ми харесва" ЛИНК Цитирай
Metalix Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 Харесва ми! Поне аз когато бях на 13 не можех да свиря така. Има там няколко обикновени грешки, не я свири в оригинал, ама голяма работа, нали за това се казва кавър, Много е ритмичен, музикален, има хляб у рапъра. бре, ако всички рапъри бяха скрити рокери.. Цитирай
james-assya Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Браво на детето, доста интересни са импровизациите на мелодията зад вокала, с много приятна мелодия ги е направил. Само практика му трябва и определено ще излезе музикант от него. Особено като се има предвид възрастта му. Поздрави го Цитирай
Recommended Posts