Guitar_man Публикувано Декември 12, 2004 Share Публикувано Декември 12, 2004 http://guitarcollege.ru/Site_new/books.htm#metal Влезте в тази страница-има много интересни неща (само трябва да знаете руски) Аз иамма много книги от тези иако иска някой да си ги снима -няма проблем. Пишете ми на Guitar_art84@yahoo.com модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gmoykin Отговорено Декември 13, 2004 Share Отговорено Декември 13, 2004 http://guitarcollege.ru/Site_new/books.htm#metalВлезте в тази страница-има много интересни неща (само трябва да знаете руски) Аз иамма много книги от тези иако иска някой да си ги снима -няма проблем. Пишете ми на Guitar_art84@yahoo.com Руснаците винаги са били много навътре в нещата. Аз лично съм заинтересован от "специальный, фьюжн (1)" & "специальный, фьюжн (2)". С удоволствие бих си купил руските издания. Ако ги имаш, кажи някаква цена. Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guitar_man Отговорено Декември 13, 2004 Автор Share Отговорено Декември 13, 2004 Точно Фюжина го нямам. Имам поредиците Хеви метал имам 2 класически (на Паганини,Сор ,Бах) и мам На Металика пожечето албуми , Мегадет, Видео школа на Ингви Малмстин, имам една школа за отклоняване от тоналноста (Джаз) ,1 схкола на Петручи 'Рок Дисциплина' ,на Сатриани ,на Петер Фишер, на Тони Маклафим, 2 други школи на Малмстин,А хеви школите са около 10 и оште някакви но са не се сещам. :wow: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gmoykin Отговорено Декември 13, 2004 Share Отговорено Декември 13, 2004 Точно Фюжина го нямам. Имам поредиците Хеви метал имам 2 класически (на Паганини,Сор ,Бах) и мам На Металика пожечето албуми , Мегадет, Видео школа на Ингви Малмстин, имам една школа за отклоняване от тоналноста (Джаз) ,1 схкола на Петручи 'Рок Дисциплина' ,на Сатриани ,на Петер Фишер,на Тони Маклафим, 2 други школи на Малмстин,А хеви школите са около 10 и оште някакви но са не се сещам. :wow: Благодаря! Ако ти паднат или подочуеш нещо за фюжън школите, драсни на gmoykin@yahoo.fr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guitar_man Отговорено Декември 13, 2004 Автор Share Отговорено Декември 13, 2004 OK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts