zwero Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Преди около 4-5 години направих това парче с програмата Reason, а днес си поиграх да го смесвам (хвана ме носталгия ). Не ме питайте за стил. Китари няма . http://www.4shared.com/file/189629558/2115ab5e/Traffic.html На проявилите интерес приятно слушане . Цитирай
zwero Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 Мерси emo_tion1, без думи си казал много неща , радвам се, че ти е харесало . Искам да попитам какви са забележките относно смесването, че не му разбирам много. Tozi ми е промил мозъка с един страхотен джем и съм му копирал баса, но какво да се прави . Цитирай
N1cksoN Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Готино е. Интересно и оригинално Наистина, ако се вкарат китара или друг солиращ инструмент може да стане много готино.И доста по-разнообразно. За баланса мисля, че са добре нещата.Може би барабаните на места са с една идея по-силни, ама това си е някакво мое мнение. Цитирай
zwero Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 Мерси . Съгласен съм, че на места барабаните са малко по-силни. Днес си поиграх с миксирането и сега е по-добре, но няма да го пускам. Иначе преди време си играх да слагам китари, но като цяло стана голяма какафония и реших да го оставя така. Цитирай
just_drummer Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Не е моят стил музика, НО бих го слушал в колата. Готино е . Цитирай
zwero Отговорено Януари 8, 2010 Автор Отговорено Януари 8, 2010 Мерси и на теб колега . То и мой стил не е, ама нали аз съм си правил парчето и си ме кефи . Иначе съм жичкажия и пръв приятел с г-н Пентатоний и г-н Арпежий . Цитирай
Recommended Posts