eL_NinYo Публикувано Януари 5, 2006 Публикувано Януари 5, 2006 Ibobz ме провокира да кача в G-mail-a нещо. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 5, 2006 Автор Отговорено Януари 5, 2006 никой нищо ли няма да каже ? <_> Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Приятно е.Ти програмирал ли си го,свирил ли си го,защото не ми се счу да има живи инструменти?Твърде лежерно и предсказуемо ми е обаче,нищо не се случва.Солото на семплираната китара ми е малко неестествено.Леко на асансьорна музиками прилича.Просто моето мнение,надявам се да не съм те засегнал. Владо Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 5, 2006 Автор Отговорено Януари 5, 2006 ха,да си ме засегнал - не ! Даже ми е приятно,че някой му е обърнал внимание <_>За барабанист е добре <_> Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Аз по-скоро очаквам от тебе някое убийсвенио изпълнение в стил Гари Бъртън или Колаюта,но записано на живо <_> Владо Цитирай
jFog Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 очаквах дръм соло на мен ми е баровско изпълнението. Колегата Владо има право ,ама той просто гледа нещата от друга гледна точка мен ми хареса главно защото навремето когато се запознавах с някои по елементарни тракери се бях напълнил с такива,по точно подобни парчета и доста си ги слушах в интерес на истината. Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 За барабанист свириш добре на разни клавири... Очаквам късане на кожи и ръмжене, трясък на палки и подобни, но затова... по-натам, хе-хе... Иначе записът е добър; аз такъв не мога да извадя, да се скина; но чак пък аматьорски, както казва чужбинския Владо, хм... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Аз никъде не казах амтьорски,Монка.Асансьорна музика ми бе мисълта. Владо Цитирай
jerry Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 браво, похвално е че барабанист се проявява в авторската музика. по принцип другите ни мислят само за озурпатори и некадърници. обаче преди време си изтеглих някакви откъси на едни луди дръм сола на accees , е нещо такова трябва да се пуска от барабанист .както е казал някой преди мен, трошене на палки да се чува браво, и аз не мога да направя това което ти си "асемблирал" да си призная чесно Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Аз никъде не казах амтьорски,Монка.Асансьорна музика ми бе мисълта. Владо Сори, моя грешкЪ :hello: Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 да бе брато не че нещо ма качи дръм соло или как свириш нещо на ТОТО примерно,поне аз на тва бих се изкефил:) Цитирай
Recommended Posts