EZDrummer Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 (Редактирано) Значи наумил съм си да си записвам вокали професионално у дома, на компютъра. Имам м-аудио делта 1010лт и сега имам нужда от някакъв микрофон който да записва кристално чисто всички вокали които изпея. Обаче нз какъв микрофон ми трябва, да ида да си купя. Нз и откъде.. Какво да си взема? Моля давайте съвети, да не взема нещо за което после ще ме яд. разполагам с 400 кинта предназначени за микрофон, но ако се налага и си струва бих отделил и още 200. не мисе хвърлят излишно пари, но държа да имам нещо с което ще записвам професионално(доколкото е възможно това) Редактирано Януари 5, 2010 от EZDrummer Цитирай
maringtr Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Бюджетът ти е добър! За тези пари можеш да си вземеш доста прилични микрофони, в момента Dynacord имат промоция на AKG Perception 400 (483лв). Мисля, че би могъл да ти свърши работа. Цитирай
EZDrummer Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 Благодаря! Ще се радвам и малко по-подробно да ми се обясни кой защо е добър и по-добър и какаво може д аправи което друг не може за да мога да си сравня и избера. Цитирай
mitakalr Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 Между другото парите с които разполагаш за много удовлетворяващи. Бих ти препоръчал микрофони като Audix OM5, Sennheiser e945 (e845), Shure Sm58, AKG гореспоменатото, но има и по-евтини, които пак не са лоши от серията на АКГ. Микрофони над 160 лева са винаги хубави. Лично мнение : ) Цитирай
Recommended Posts