Божидар Иванов Публикувано Януари 2, 2010 Публикувано Януари 2, 2010 Здравейте,пускам темата си и тук,защото се надявам на повече отзиви.Днес извадих от праха старата си ел.китара на която пише epiphone by gibson,много не разбирам от марки.Иска ми се да я пореставрирам,защото иглежда доста зле, а ми е дошло желание да посвирвам.Адаптерите са ръждясали,от тремолото се отчупи едно парче където се захваща дръжката.Не съм много сигурен електрониката дали работи.Мисълта ми е откъде мога да намеря ново тремоло и майстор, който да оправи китарата,защото не ми се занимава с това.От София съм,снимки ще кача при първа възможност.Поздрави! Цитирай
AngusYoung Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Сигурен ли си че искаш да се впуснеш в това?Имам в предвид че поправката най-вероятно ще е доста скъпа съдейки по описаното горе.Не знам дали не е по-добре да си земеш нещо евтино но ново(защото доколкото разбирам ще подрънкваш за удоволствие).Провери в раздела изработка и ремонт там може да намериш човек който да ти помогне с реставрирането.Успех! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?s=&...st&p=509023 пп Пишете в другата тема - тази най-вероятно ще отиде в коша - просто не е за този раздел. Редактирано Януари 2, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Recommended Posts