wades Публикувано Януари 1, 2010 Публикувано Януари 1, 2010 Здравейте ! Честита нова година на всички най-напред...живи и здрави и да разкОцаме новата година от жицаа Та към въпроса...свиря от 1 година на ел.китара и преди по-малко от седмица се сдобих с процесор и сега само гледам да настройвам там разни пресети и оставям малко свиренето на заден план а знам че ми е най-важно то. Може ли да ми препоръчате някои упражнения за подобряване на техниката и изобщо упражненийца, но не за съвсем начинаещи. Знам че има гуугъл, но също знам че във този форум има големи музиканти и предпочитам директно от тях да разбера. Дано трезвите да се отзоват Цитирай
Чукопад Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 http://read_rules.net/details.php?id=152013&hit=1 Цитирай
Чукопад Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Ех майка му дейба кви са тия глупости бе поствам линк към уроци за китара и сега даже не ми дава да едитна. Както и да е, влез в замунда и потърси за "JamPlay" на мен лично тези уроци ми помогнаха много. Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Да не са тези уроци в YouTube ? Marty Schwartz или нещо такова? Общи уроци Бързина и координация Цитирай
AngusYoung Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 В ютюб има хиляди такива видео уроци.За мен един от най-добрите учители там е Джъстин Сандеркоу виж неговите уроци.Просто разгледай в Гугъл и Тубата всичко си е обяснено за кво да го дъвчем и тук? Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 (Редактирано) Имам страхотни проблеми с постването на какъвто и да е линк Не знам от форума ли е или проблема е от мен Аз ти препоръчвам уроците на Frank Gambale,за да се сдобиеш с тях влез в замунда и изпиши името му.Трябва да свалиш торент с големина 6.31 GB Успех Редактирано Януари 1, 2010 от Necrophagist Цитирай
AngusYoung Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 ^торентът се сийдва тъй че няма да е проблем аз го свалих доста бързо преди около месец и половина Цитирай
Recommended Posts