Michael Atanasov Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 Здравейте!Публикуваm тази тема, защото се нуждая от вашата помощ.Ако някой има таблатури или каквото и да било, което би помогнало да науча да свиря песен/песни на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд на КИТАРА моля да ми ги прати на майла bluemace29@abv.bg или линк може да ми пратите също.Много ще съм благодарен! Понеже видях някой тук във форума беше пуснал молба/тема дали някой може да му прати табове за песента Нещо Лично на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд,аз направих моя си импровизация (и то на половината част от соло номер 1, което е на акустична китара ) , не знам колко е добра според вас,но според мен става и мен лично ме радва. Ето я и нея : e-------------------------------------------------------- B--------------------9---------------------------------- G---7-8--7-8--7-8---–8---7-8--8slide10--8-7-3----- (to be continued) D-------------------------------------------------------- A--------------------------------------------------------- E--------------------------------------------------------- Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 31, 2009 Отговорено Декември 31, 2009 e------------------B------------------ G---7-8--7-8--7-8 D------------------ A------------------ E------------------ Знам я тази песен - "седем, осем и ще си паднала..." Цитирай
Michael Atanasov Отговорено Декември 31, 2009 Автор Отговорено Декември 31, 2009 e------------------B------------------ G---7-8--7-8--7-8 D------------------ A------------------ E------------------ Знам я тази песен - "седем, осем и ще си паднала..." айде по сериозно Цитирай
Michael Atanasov Отговорено Декември 31, 2009 Автор Отговорено Декември 31, 2009 Здравейте!Публикуваm тази тема, защото се нуждая от вашата помощ.Ако някой има таблатури или каквото и да било, което би помогнало да науча да свиря песен/песни на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд на КИТАРА моля да ми ги прати на майла bluemace29@abv.bg или линк може да ми пратите също.Много ще съм благодарен! Понеже видях някой тук във форума беше пуснал молба/тема дали някой може да му прати табове за песента Нещо Лично на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд,аз направих моя си импровизация (и то на половината част от соло номер 1, което е на акустична китара ) , не знам колко е добра според вас,но според мен става и мен лично ме радва. Ето я и нея : e-------------------------------------------------------- B--------------------9---------------------------------- G---7-8--7-8--7-8---–8---7-8--8slide10--8-7-5----- Сега е ОК D-------------------------------------------------------- A--------------------------------------------------------- E--------------------------------------------------------- Цитирай
Recommended Posts