Vlado_Abroad Публикувано Януари 4, 2006 Публикувано Януари 4, 2006 Какво се получава когато се оставим в ръцете на басистите ??? Wacka Wacka Jam Поредният джем! Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Като прочетох " Какво се получава когато се оставим в ръцете на басистите " се притесних доста , не знаех в какъв смисъл , започнаха да ми се въртят в главата някакви мръсни мисли ...... Е след като чух съм по спокоен Аз съм ви фен , знаеш, на всеки такъв запис се радвам , музиката ми пасва точно .... продължавайте в същия дух .... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 Като прочетох " Какво се получава когато се оставим в ръцете на басистите " се притесних доста , не знаех в какъв смисъл , започнаха да ми се въртят в главата някакви мръсни мисли ...... Е след като чух съм по спокоен Аз съм ви фен , знаеш, на всеки такъв запис се радвам , музиката ми пасва точно .... продължавайте в същия дух .... Мръсник си ти !По=различно щеше да бъде ако бях написал в ръцете на басистките Владо Цитирай
Geo Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Поздрави на басиста ти!!! И ти не лъжеш,макар и в поддържаща роля Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 6, 2006 Автор Отговорено Януари 6, 2006 Гео и хелфайър, благодаря ви и на двамата за думите.Радвам се че някой си орави труда да ги дърпа и слуша тези безумно дълги джемове. Владо Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 добре почва, не съм се и съмнявал.............. ъм, ако беше на тракове баса съм ти го наместил веднага 2:35...............3:12 пак................ и тн около 4:15...........около 4:40 мн ме кефи баса...........към 5 става мн злобен (яко) и малко силен............. около 7:05 ... мн ме кефи солото (бас). 9:25 . яко груви.......... 11 абе кефи ме, но по-добре ти си води поне така ми се чини на мен Цитирай
hellfire Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 мчи как бе ... то аз напоследък само това слушам Цитирай
Recommended Posts