Свилен Бас Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 (Редактирано) За сега едно парче: Derelict П.П.: Упътване за работа със сайта: След отваряне на линка се зарежда прозорец с червен бутон за "плей", чието натискане отваря допълнителна, ненужна страница, но това прави бутонът за пускане зелен, който трябва пак да се натисне. Ако видеото е "тясно" (свито) се натиска "суич ту стандард куолити". Ако е прекалено широко, седмият бутон долу отляво, надясно - суич ту 4:3 и разни такива... Редактирано Декември 30, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Dilyan Bogdanov Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Супер, глегах и изпълненията ви на фестивала Кръстопът. Поздравления и за включването на Ранкович в групата Айде на лято към Варна да ви чуем и тука Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) О, Варна! О, кеф! Разбира се, че ще заповядаме (и) при вас - много обичам Варна Ето още едно парче от същата вечер: Второто соло е с флажолети на бас, чиито мотиви бях пускал тук като отделна тема преди години (две, три, която се разви от съфорумници, като накрая достигна до ексцентрична пиеса с бор-машини, китари, наковални и други "шумове"... Тогава обещах да завърша въпросната композиция (бас линията). Сега е почти завършена (т.е., мотивът е ясен, доизчиствам го и я очаквайте готова в студийния албум ) @всички фенове: Вижте ми подписа Редактирано Януари 13, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Demiurg Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Свилене, знаеш, че не ми харесва екстравагантното ти разбиране за "арт" музика, но това е разкошно !!! Цитирай
AngusYoung Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Това парче е много яко!!Спечелихте още един фен! Цитирай
Jaymz Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Ахххх,колко е хубаво когато не ти се пречкат един или два броя китаристи! Перфектен и идеен бас ,и страхотна вокалистка..... Цитирай
Димитко Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 (Редактирано) Ахххх,колко е хубаво когато не ти се пречкат един или два броя китаристи! Перфектен и идеен бас ,и страхотна вокалистка..... коментирай нащо бе гъз, вокалисткли седнал да гледа... btw: И мен ме изкефи много песничката само напред! Редактирано Февруари 18, 2010 от Димитко Цитирай
Recommended Posts