aiako Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Здравейте имам Yamaha DJX която не е ползвана особено поне не близките 5-6 години,но с времето не работат няколко клавиша или пък "лагват". От София съм и търся сервиз,моля да ми препоръчате Цитирай
aiako Отговорено Май 12, 2011 Автор Отговорено Май 12, 2011 Здравейте имам Yamaha DJX която не е ползвана особено поне не близките 5-6 години,но с времето не работят няколко клавиша или пък "лагват". От София съм и търся сервиз,моля да ми препоръчате Ще си отговоря сам на въпроса ... последните няколко седмици съм вманиачен на тема разпояване и разглобяване с цел оправяне. Разглобих го ... много го разглобих, беше са набил с косми, прах, гадости и котешка пикня ! В следствие на което платката по която се допират клавишите (начина на звуко извличане е по-различен но така е най-лесно да ви обясня) последва презапояване на цялата платка , но пак не работиха 4 клавиша(преди отваряне бяха над 10-15), просвирих хубаво пистите на платка и ... здрави си бяха, но изглежда не достатъчно, на 2-3 места бяха доста почерняли, а след изстъргване с игла и изграждане на пестите всичко заработи както трябва. Надявам се да съм бил полезен ако има някои с подобен проблем, поздрави за хубавия форум. Цитирай
Recommended Posts