BaMnupa Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Програмта се разработва от един датчанин. В момента актуалната версия е 2.23 като всеки месец се намират по едно две обновления. Програмата в демо-режим има заглъхване на звука през 1 минута и се появява съобщение за демо версия, със спрян import и export за файлове. Голяма е около 6,5 MB и струва около 70 лв. първоначално, като за всяка следваща година (вероятно от момента на закупуване и задействане) цената е около 47 лв. на година. Ето я и нея: http://www.zynewave.com/about.html Чудя се имало ли е тук ентусиасти, които да са я пробвали и биха ли я сравнили като начин ан работа и възможности с другия мини-гигант: Reaper The DAWminator Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 (Редактирано) Това вкарване на индивидуалните тракове в самостоятелна група ми се видя интересно-по-улеснено в сравнение с рипър и кубейс,иначе като цяло -нищо ново под слънцето.Това на бързо разглеждане рано "сабалян".Интересно как е с възможностите откъм настройките на буфера. Редактирано Декември 28, 2009 от sardaesox Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 28, 2009 Автор Отговорено Декември 28, 2009 Би ли уточнил какво имаш предвид под "вкарване на индувидуалните тракове в самостоятелна група". Групиране на тракове има и в Reaper и Cubase. Уточни по-подробно. Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 Оп,сега се прибирам-в сайта има видео материали,сутринта ги поразгледах и ми се видя че е някак си по-изчистен и прегледен процеса,нищо съвсем конкретно. Цитирай
Recommended Posts