PlamenM Публикувано Януари 3, 2006 Share Публикувано Януари 3, 2006 Здравейте...някой от жазмените форумци случайно да разполага ( е и да му се споделят) някой от цд-тата на Aebersold...класика в жанра за джаз импровизация, аз имам две издания ако някой се интересува, ще купя и още ако стигна до Америката таз година , но ако някой има нещо свалено...ще е много полезно Благодаря, Пламен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
}|{ope rb3o Отговорено Януари 3, 2006 Share Отговорено Януари 3, 2006 кажи кои волюми ти трябват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 3, 2006 Автор Share Отговорено Януари 3, 2006 приятна изненада , който волюм ти се откъсне от сърцето е добре дошъл, аз имам два - този 51 Майлс Дейвис и още един двоен пак стантарти но не се сещам кои е в момента...така че каквото и колкото имаш е повече от добре дошло...изпрати ми ПМ , много се радвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiorelli Отговорено Януари 11, 2006 Share Отговорено Януари 11, 2006 Аз бих могъл да споделя II-V-I само кажи как! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Timestreamer Отговорено Януари 22, 2006 Share Отговорено Януари 22, 2006 Здрасти! само кажи наистина кой волюм ти трябва, аз ги имам всичките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts