metalmaniak Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Абе баса наистина ви е за смяна Цитирай
AccesS Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 а барабанистът явно скоро си е купил кардан и още не му се е нарадвал защото свири прекалено много каси и те са за сметка на чистотата и ритмичността. Ами всъщност го има не отскоро, а от доста време и това е, което може да направи. Жалка история, направо зле Това момче никога няма да се научи... тва пък откъде го измисли, никой не се е родил научен. да пробва упражненията за соло барабанче да ги прави на касите(кардана). ама леко неритмичен ми с струва.. групата ми харесва,определено има голям потенциал,ама вокалистката нещо не е на нивопто на другиоте ми се струва. е най-малкото аз трябва да критикувам де или да изказвам менние. ама има наистина какво да се желае още,понеже нещо не ме зарадваха прекалено изпълненията . иначе браво за положеното старание.само така Цитирай
MDFk Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Мисля че басита ви, специално на Файнъл Каунтдаун, слага сол на тортата с ягоди - прави някакво утежняване с това "танцуване" около моментния тон, и просто не му е там мястото(на "танцуването", не на басиста ). Лейк Бодъм звучи като Найтуиш, заради вокалистката. Ориентирайте се около нейния глас и така избирайте песни, иначе потенциала отива зян. И яко свирене и пеене. Цитирай
Teiko Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 тва пък откъде го измисли Не съм го измислил. Аз свиря барабаните на тия песни Цитирай
Recommended Posts