Reuber_666 Публикувано Декември 25, 2009 Публикувано Декември 25, 2009 Честито Рождество Христово на Всички Ви и Весела Коледа . На скоро се "снабдих" с V-amp2. Тъйкато съм все още новак в сверата на този вид усилватели бих искал да Ви попитам (не съм преглеждал за стари теми ако има но все пак ми е спешно.) Би ли могло да се свири на този V-amp2 без да ползвам слушалките?!? Защото не знам от тях ли е или от нещо друго в настройките му, но по някога на моменти се чува едно гадно пращене и дори не мога да чуя ефектите та камоли това което аз свиря . Ако правилно съм разбрал в един друг форум май че се говореше за това, че V-amp2 може със слушалките като студио 1 (S1) а можело и без тях на студио 2 (S2) да свърже към кубе. Аз имам от преди 2 години 1 електирческа китара Тенсън 3 адаптера подобие на Феднър Стратокастър, но малко с орлов "нос" вместо стандартната извивка за главата на грифа като на фендерите и тя беше комплект с 15 ватово кубенце пак е от тази фирма. кубето има само овърдрайв. слушалки/ и без слушалки, гайн, мастър, звук , бас , тербъл и мидъл. според мен от зад има CD - изход + за овърдрайв педал. ако на V-amp2 за да се свири без слушалките а трябва да се свърже към кубето как точно става??? Предварително Ви благодаря . Цитирай
keeper Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Ако имаш книжка към В-ампа, там е обяснено кое къде се включва. Ако нямаш в behringer.com има - изтеглия ще ти даде много повече информация от всеки отговор тук. От тази машинка съм изкарвал много приличен звук - най-големият и минус според мен е че няма DI-BOX с аналогова спикър симулация, това прави звукът повече от приличен. Цитирай
Reuber_666 Отговорено Декември 25, 2009 Автор Отговорено Декември 25, 2009 Ами то има доста четива в пакетчето, но по скоро в едно от тях се обяснпва по скоро за Vampier, Vamo Pro и V-amp2 като съдя и по самите картинки рових се в него че е на англииски чета чета но не намерих кои знае какво. сега разбрах като съм със слушалките горе долу на кои ефекти напълно изчезва "шума" в слушалките. за другото предполагам че трябва да се свърже с кубето. Цитирай
Recommended Posts