AXE Публикувано Декември 11, 2004 Публикувано Декември 11, 2004 За рожденния ден ми подариха Creative Live! И понеже монитора ми малко беше поизгорял чак сега започвам да я изследвам. Та понеже с оригиналните драйвери и с ASIO-то(!?!) не мога да си докарам ниска латенсия (ако някой може да помогне за това ще има ) си сложих KX Project, по съвет на Glacierise. Като за начало ( :green: ) проблема е че не мога да си пусна и 4те говорителя. С оригиналните драйвери го бях направил. Сега предните говорители се чуват и са включени на втората дупка. Задните преди бяха на първата дупка, ама сега нито там, нито някъде другаде има сигнал. Ами - засега това. Очаквайте още :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 За рожденния ден ми подариха Creative Live! И понеже монитора ми малко беше поизгорял чак сега започвам да я изследвам. Та понеже с оригиналните драйвери и с ASIO-то(!?!) не мога да си докарам ниска латенсия (ако някой може да помогне за това ще има ) си сложих KX Project, по съвет на Glacierise. Като за начало ( :green: ) проблема е че не мога да си пусна и 4те говорителя. С оригиналните драйвери го бях направил. Сега предните говорители се чуват и са включени на втората дупка. Задните преди бяха на първата дупка, ама сега нито там, нито някъде другаде има сигнал. Ами - засега това. Очаквайте още :green: Ех, мамин Не знаеш къде да пипнеш Шъ ти дойда на гости да ти го опраа Цитирай
Recommended Posts