yellow nEuphoria Публикувано Декември 20, 2009 Публикувано Декември 20, 2009 без глас, обаче... дайте да му измислим нещо на български... 4shared Пфф най - ме накефи ефекта на ритам китарите отначало.. от ляво в дясно и пак по местата Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Концепцията ти не е никак лоша. Има много неща, които липсват и смятам да ги спомена, инъче ще е малко безсмислено да си губя времето в писане на празен пост Та, малко ми се губят като цяло ниските, не знам на какво се дължи, но и на моменти високите ми идват в малко повечко. Тази пълнещата китара можеш спокоино да я лишиш от масата ефекти, с които си я накичил, или поннр да ги намалиш. Няма да е зле да вмъкнеш и нещо на припева, като отделен инструмент, който да подсили единият от пиковите моменти в парчето. Засега толкова, като го оправиш още. Поздрави!!! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 28, 2009 Автор Отговорено Декември 28, 2009 Ехее, като го оправиш още Иначе мерси... Цитирай
ianev_94 Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 (Редактирано) Много добро като идея. Екстра, рифовете са много здрави! Редактирано Януари 2, 2010 от ianev_94 Цитирай
Recommended Posts