Jump to content
Българският форум за музиканти

Piano в Пловдив?


ShadowMaster

Recommended Posts

Здравейте, от скоро взимам уроци по пиано и си купих един синтезатор, който не ми помага особено. Събота и неделя се упражнявам на акустично пиано, но през седмицата имам само този синтезатор, който след като съм свирил на пиано ми се струва като играчка. Има ли място в Пловдив където свободно може да се ползва пиано за по 1 час на ден през седмицата? Като бях в чужбина в университета имаше т.н. "practice rooms" и във всяка имаше пиано и то какви пиана... дето тук само мога да си мечтая да видя... както и да е, тези зали в университета се ползваха свободно и работеха 24 часа. Тук в някой университет/училище има ли нещо подобно? Или някъде другаде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да питаш в музикалното училище или пък в академията за музикално,танцово и изобразително изкуство дали могат да ти отпуснат по един час на ден. Не вярвам обаче да можеш да го правиш свободно... :cheers: Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имаш приятели в Пловдивският Университет, прословутото ПУ, може би ще ти помогнат - някой специалности имат и музикални насочености, за пианото - гарантирано, имал съм възможност да слушам, става въпрос за новата сграда (към 4-ти километър). Друг е въпроса дали пианото те устройва като качество и дали ще ти разрешат да свириш. но можеш да попиташ, това не вреди...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.